Gyvas alus

Siųsti užklausą

Lietuviškas ir užsienietiškas alus buteliuose ir statinėse (po 30 ir 50 l. talpose). Pilstomas (iš statinės, nefiltruotas, nepasterizuotas, gaminamas Biržų raj. esančiame Širvėnos bravore) alus: Dundulis Grynas (šviesus, 5%), Dundulis Dounkelis (tamsus, 4.8%), Dundulis Balamuc (kvietinis, 5%) Pilstoma gira: Dundulio gira

Buteliuose: 

Lietuviškas: Žaliakalnio gyvas tamsusis ir šviesusis, Geros progos (Kauno alus), Senojo Vilniaus tamsusis, šviesusis ir kvietinis (Vilniaus alus), 

Latviškas: Imbieriniai Raudonasis, Juodas, Vyšninis; Kriaušių, Obuolių, Vynuogių, Aviečių ir Vynuogių skonių, Kviesu (kvietinis), Baltalus (baltas kvietinis), Bio alus. 

Vokiškas: Doppel Hirsch 

Čekiškas: Primator