Dažnai vestuvių vaišėmis prie bažnyčios ar gamtoje paliekama pasirūpinti tėvams, liudininkams ar "kažkam iš svečių". Tačiau šiomis dienomis vaišės tampa visos šventės dalimi, kuriai skiriame vis daugiau dėmesio. Kodėl? Paprasta - o gi rūpinamės ne tik kuo pavaišinti, bet ir kaip pateikti, nustebinti, pamaloninti.
Kokia svarbiausia užduotis? Elegancija ir grakštumas. Tikriausiai net neverta lyginti dviejų dalykų: plastikinio puodelio "pašilusio" šampano su elegantiškai pasipuošusio padavėjo dalijama uoga puošta stikline taure šalto šampano, ar ne? O jei šalia svečių minios stovės nedidelis staliukas su balta staltiese, siūlantis paragauti rankų darbo ledinukų, cukraus vatos ar karštų belgiškų vaflių, tikriausiai klausimas "ar svečiams patiks?" net nebekils.
Siūlome svečių vaišinimą patikėti mūsų kolektyvui.
Į paslaugas įeina:
- Padavėjai;
- Dekoruotas staliukas;
- Stiklinės taurės/puodeliai/stiklinės;
- Gėrimų išpilstymas;
- Užkandžiai;
- Svečių vaišinimas.